Vinden nu
Image default
Bedrijven

Vind de mooiste ruimtes om te vergaderen in Utrecht bij Creative Valley

Vergaderen kan natuurlijk meestal in het eigen kantoorpand van je bedrijf, maar het kan ook wel eens zo zijn dat die ruimte al bezet is of dat je er niet eens eentje hebt. Het huren van vergaderruimtes kan ook vrij prijzig zijn. Je kan met je team willen vergaderen of met mensen van andere bedrijven en dan kan het nog wel eens zo zijn dat iedereen uit een andere hoek komt en dat het voor de ene te lang rijden zou zijn om bij jouw huidige bedrijf te vergaderen. Kies dan voor een centrale plek in Nederland zoals Utrecht en kom gezellig vergaderen in Utrecht bij Creative Valley. 

Wat is Creative Valley?

Dit bedrijf is een gelegen in Utrecht, pal naast het station en heeft een mooi uitzicht op het stationsplein. Het bedrijf heeft twee verdiepingen ter beschikking waarin zij mooie en fijne werkplekken en vergaderruimtes hebben gecreëerd. Er zijn genoeg plekken voor bijvoorbeeld mensen die alleen komen werken, maar wel een leuke connectie willen leggen met andere werkers. 

Voor grote bedrijven zijn er verschillende vergaderruimtes waar je terecht kan om een vergadering te houden precies zoals jij dat zou willen. Creative Valley is erg flexibel en vind het belangrijk dat jullie en het team of de bezoekers zich op hen gemak voelen en niks of niemand in de weg kan staan tijden het vergaderen. 

Kom je gezellig een dagje op bezoek alleen of met een team? Maak je geen zorgen over eten of drinken want dat zit bij het gekozen arrangement inbegrepen. Koffie, thee en water heel de dag door en een heerlijke lunch bij de brasserie van Creative Valley. Ook kun je er fruit pakken in een fruitmand of andere snacks bij de vergadering krijgen. 

Voor informatie over de kosten en wat er allemaal aanwezig is in de vergaderruimtes kun je terecht op de website van Creative Valley!