Vinden nu
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bezoek deze specialist in draadstangen

Voor verbindings- en bouwmaterialen moet u bij Kobout, vlak bij Dordrecht zijn. Dit is een familiebedrijf dat al sinds 1979 werkzaam is voor bedrijven in de handel, industrie en bouw. Bij deze totaalleverancier kiest u uit een ruim assortiment aan onder andere draadstangen, bouten en moeren. In het prachtige magazijn vindt u alles wat u nodig heeft voor uw organisatie of project en laat u materialen op maat maken. De materialen die u bij deze specialist aanschaft zijn daarbij louter van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast profiteert u van een klantgerichte service en uitgebreide dienstverlening. Zo weet u zeker dat u de juiste materialen aanschaft voor uw bedrijf!

Ontdek het prachtige magazijn

Met meer dan veertig jaar ervaring weten de experts u te helpen aan de perfecte materialen voor uw toepassing. U kiest uit een assortiment van meer dan 25.000 producten aan onder andere draadstangen, bouten en moeren. U bekijkt eenvoudig het assortiment in de webshop online of bezoekt het magazijn in Hendrik-Ido-Ambacht. Het magazijn bedraagt om en nabij 13.300 m2, waar u alle producten vindt die u nodig heeft. Ontdek de scherpe prijzen en uitgebreide service. Zo beschikt Kobout over een uitgebreide inpakservice, zodat al uw materialen veilig en schadevrij op de bestemming aankomen. Daarnaast laat u uw draadstangen assembleren of op maat zagen of maakt u gebruik van de snelle en betrouwbare bezorgservice.

Neem contact op met de experts en laat u verrassen door de klantgerichte service

Wilt u ook de diensten en het ruime assortiment aan bouten en moeren van deze totaalleverancier ontdekken? Kom dan langs in het magazijn in Hendrik-Ido-Ambacht, vlak bij Dordrecht of bezoek de webshop en laat u verrassen door de mogelijkheden. U neemt ook eenvoudig contact op met de specialisten door hen telefonisch of per e-mail te berichten. Ze adviseren u graag over de aanschaf van het juiste materiaal.