Vinden nu
Image default
Financieel

Wat doe jij met je gewonnen geld?

Natuurlijk droomt iedereen ervan om die ene gigantische jackpot te winnen die ervoor zal zorgen dat wij ons nooit meer zorgen hoeven te maken. Wat is er nou fijner dan de financiële ruimte hebben zodat je echt alles kunt doen wat je maar wil in je leven. Er zijn dan ook heel veel verhalen over mensen die ooit de loterij hebben gewonnen. Je hebt zo de goede en de slechte verhalen te vertellen, wij zetten er daarom een paar voor je op een rij.

 

Voorbeelden van het besteden van je winst

 

1 Zeven vrienden wonnen in het jaar 2011 gezamenlijk het luttele bedrag van 319 miljoen dollar. Zij hebben hun winst uitgegeven aan het collegegeld van hun kinderen, nieuwe vaatwassers en nieuwe banden voor hun auto’s. Best normale uitgaven al zeg ik het zelf.

2 Robert en Frances uit Jacksonville wonnen in het jaar 2005 het geringe bedrag van 340 miljoen dollar. Zij kochten van dit bizarre bedrag een pracht huis volledig compleet met een jacuzzi en een zwembad met een waterglijbaan.

3 Erika Greene uit de Amerikaanse staat Georgia won in 2002 33 miljoen dollar. Zij kocht voor dat geld onder andere een nieuwe auto en een nieuw huis. Voor de rest van het bedrag nam zij een financieel adviseur in de arm om zo het geld zelf meer geld te laten verdienen met investeringen. Ze is dus gaan investeren in plaats van het allemaal in een keer uit te geven.

4 Het is altijd allemaal koek en ei. Dit is wat Kevyn Ogawa uit Californië wel bewees. Kevyn won in 2009 336 miljoen dollar. Kevyn vertelde later aan de krant dat hij overspoeld werd door vrienden en kennissen die allemaal wat geld van hem wilden. Dit was volgens hem echt “pure hell”.

5 Louise White uit de Amerikaanse staat Rhode Island won de Powerball loterij in 2012. Haar winst bedroeg 336 miljoen dollar. Zij nam een notaris in de arm en zette een fonds op voor de financiële ondersteuning van haar familie. En waar trakteerde zij zichzelf dan op? Een ijsje.

6 Joe en Sue Kainz uit de Amerikaanse staat Illinois wonnen in het jaar 2000 363 miljoen dollar. Zij betaalden in een keer al hun schulden af, deden wat investeringen in hun brouwerij en lieten hun lekkende dak meteen repareren.

7 Eddie Nabors uit Georgia won in 2007 het enorme bedrag van 390 miljoen dollar. Hij ging een huis kopen voor zijn dochter zodat zij niet meer in haar caravan hoefde te wonen. Ook betaalde hij de hypotheek af voor verschillende familieleden. Zelf, zoals hij tegen de krant zei, zou hij lekker gaan vissen.

 

Na deze prachtige overwinningsverhalen wil je uiteraard ook de loterij winnen. Op de site van vergelijk loterij kun je verschillende loterijen met elkaar vergelijken om zo de juiste loterij voor jou te kiezen.

 

Voor meer info : https://www.vergelijkloterij.nl/