Vinden nu
Image default
Gezondheid

Hoe verminder je donkere vlekken in het gezicht?

Donkere vlekken in het gezicht worden ook wel hyperpigmentie genoemd. Deze vlekken kunnen licht of donkerbruin van kleur zijn of een combinatie van deze twee kleuren. De vlekken kunnen verspreid zijn over het gehele gezicht maar ze kunnen ook op de ene plek meer voorkomen dan op de andere plek. Omdat de vlekken in het gezicht zitten, kan dit erg vervelend zijn.

Hoe kan je donkere vlekken in het gezicht voorkomen?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn van het ontstaan van donkere vlekken. Denk hierbij aan schommelingen van hormonen of bijwerkingen van bepaalde medicijnen. Een andere belangrijke veroorzaker van pigmentie is zonlicht. Pigmentatie ontstaat vaak door beschadiging van de huid door zonlicht. Je kunt dit zelf voorkomen door altijd verantwoord te zonnen. 

Hoe verminder je donkere vlekken in het gezicht?

Als je eenmaal donkere vlekken in je gezicht hebt wil je hier natuurlijk graag vanaf. Dit kan door gebruik van een crème. Deze crème heeft een blekend effect waardoor de vlekken zullen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Skinlight crème voor het verwijderen van pigment

De crème heeft de naam Skinlight en is nog niet heel bekend. Dit komt omdat veel mensen liever niet vertellen dat ze het product gebruiken. Het wordt vooral gebruikt door mensen met een getinte huid. Het is een veilig product wat 100% parfumvrij is en PH neutraal. De crème kan langdurig gebruikt worden zonder het optreden van huidirritatie of allergie.

Voor meer info : http://www.zwangerschapsmasker.be