Vinden nu
Image default
Hobby en vrije tijd

Gouden munten verkopen in Den Haag

Als u gouden munten wilt verkopen in de regio Den Haag dan kunt u daarvoor terecht bij Postzegel- en Muntenhandel Insulinde. Dit bedrijf is zeer ervaren in het op de juiste waarde schatten van uw munten. De winkel bestaat namelijk al meer dan een eeuw en is van generatie op generatie overgegaan. De liefde voor gouden munten, zilveren munten, bijzondere postzegels en briefgeld zit diep geworteld. U kunt er dan ook van verzekerd zijn dat u een eerlijke prijs krijgt als u uw munten hier te koop aanbiedt.

Een vrijblijvende taxatie

Als u plannen heeft om uw gouden munten te verkopen maar u bent nog niet zeker of u ze echt van de hand wilt doen, dan wilt u wellicht eerst weten wat de munten waard zijn. Daarvoor laat u ze gratis taxeren. De waarde wordt bepaald aan de hand van de goudprijs. De hoeveelheid goud die voor een munt is gebruikt wordt gewogen. Het gewicht bepaalt de prijs. Maar soms is dat niet alles. Het kan bijvoorbeeld gaan om een unieke munt waar veel vraag naar is. Als u zo’n munt in uw bezit heeft dan is de waarde vaak een stuk hoger. Veel handelaren hebben een lijst met gegadigden die een telefoontje willen krijgen als een bepaald stuk te koop wordt aangeboden.

Laat uw munten altijd taxeren door een expert

Gouden munten verkopen doet u bij voorkeur bij een expert. Bied ze nooit zomaar te koop aan, zeker niet online op een veilingsite. De kans is dan groot dat u er veel te weinig voor krijgt en dat een ander er later met de winst vandoor gaat. Als u uw munten door een deskundige laat taxeren krijgt u altijd een eerlijke prijs. Dit geldt zeker als het gaat om munten die uit een erfenis komen en waarvan u de waarde zelf niet goed kunt inschatten.

https://www.insulindedenhaag.nl/