Vinden nu
Image default
Vakantie

De mooiste vakantiebestemmingen voor het nieuwe jaar

Het jaar loopt alweer bijna ten einde, het weer wordt kouder en binnenkort hebben mensen hun laatste vakantiedagen tijdens de feesten. Dat is voor veel mensen dé moment om te beginnen dromen over de vakantie die ze volgend jaar zullen maken. Ook reisbureau’s bieden al volop de mooiste en leukste vakanties aan voor 2018. In dit artikel zetten we enkele prachtige vakantiebestemmingen die jij zal willen bezoeken op een rijtje!

Alberta – Canada

Canada is een prachtige vakantiebestemming als je van de natuur en wat avontuur houdt. In Alberta vind je Jasper en Banff National parks met hun verbluffende omgeving en Peyto of Moraine Lake met hun helderblauwe water. Die pareltjes liggen dan ook nog eens in elkaars buurt – toch zeker voor Canadese gewoontes – en zijn dus ideaal om een roadtrip te plannen. Op 333travel ervaringen kan je lezen over de mooiste reizen door Canada.

Sulawesi – Indonesië

Indonesië is natuurlijk gigantisch groot en ook zeker even mooi als dat het groot is! Bekende plaatsen, waar dan ook veel toeristen zijn, zijn Bali en Java. Maar ook Sulawesi heeft alle pracht die Indonesië te bieden heeft: van parelwitte stranden tot jungles met honderden diersoorten en kleurrijke koraalriffen. Klinkt dat niet als een echte droom?

Kerala – India

De cultuurshock wanneer je in India komt is enorm, maar dat zou geen reden mogen zijn om je tegen te houden. India is een groot en indrukwekkend land en er zijn duizenden plaatsen die een bezoek waard zijn. Eén daarvan is Kerala met zijn grote groene theeplantages, mooie berglandschappen en backwaters. Om je reis naar India te plannen kan je bij reisorganisatie Djoser kijken.

Schotland – UK

Indrukwekkende landschappen die dan ook nog eens lekker dichtbij zitten, een vlucht over de Noordzee is genoeg om ze te ontdekken! Zowel de Schotse natuur als cultuur zijn absoluut de reis waard.

Voor meer info : https://www.dalreizen.nl