Vinden nu
Image default
Bedrijven

Fiets huren in Zeeland? Kom dan naar deze fietswinkel in Ouddorp

Wilt u op een ongedwongen manier de prachtige omgeving van Zeeland ontdekken? Ga met de fiets! Cyclelife, dé fietswinkel in Ouddorp nabij Brouwersdam, heeft alles wat u nodig heeft voor een perfect dagje uit. Huur bij deze fietsspecialist een luxe of sportieve E-bike, mountainbikes voor u en uw kinderen of een allround fiets voor het hele gezin. Ook huurt u bij Cyclelife bijvoorbeeld fietskarren of kinderzitjes voor maar een paar euro per dag.

Huur een luxe E-bike of ga voor de stoere E-Chopper

U huurt een fiets bij deze specialist per dag of per volledige week. De prijzen en voorwaarden bekijkt u op de online reserveringspagina van deze fietswinkel in Ouddorp. Geniet van de wind door uw haren en de frisse lucht in uw longen. Deze fietswinkel weet hoe belangrijk fietsen is voor uw gezondheid en conditie. Heeft u zin in iets meer avontuur? Huur dan met uw vriendengroep of collega’s een E-Chopper: een elektrische snorfiets waar u gemakkelijk door de omgeving kunt cruisen. De E-Choppers maken geen geluid. Ideaal dus om van de natuur te genieten en tegelijkertijd te kletsen met uw gezelschap. Om een E-Chopper te mogen besturen, heeft u een geldig AM-rijbewijs nodig.

Creëer uw eigen droomfiets bij deze specialist

Ook als u een fiets wilt kopen, helpt het gepassioneerde en enthousiaste personeel van Cycellife u graag verder. Het aanbod is enorm uitgebreid, maar het is ook mogelijk om uw eigen droomfiets of E-bike te realiseren. Kies uit verschillende kleuren met een glanzende of matte afwerking, het frame en vele andere componenten. Vraag advies aan het deskundige personeel en laat u goed informeren. Zo bent u altijd verzekerd van een tevreden aankoop waar u nog jarenlang van kunt genieten.

Breng een bezoek aan de showroom in Ouddorp

Is uw fiets nodig toe aan vervanging? Breng dan een bezoek aan Cyclelife, dé fietswinkel in Ouddorp. Het ruime aanbod fietsmerken kunt u ook online bekijken. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over bijvoorbeeld het huren van fietsen? Neem dan contact op met deze specialist. De contactgegevens vindt u op de website van deze fietswinkel in Ouddorp.