Vinden nu
Image default
Bedrijven

Hoe registreer ik een Domeinnaam?

 

Hoe registreer ik een Domeinnaam?

Wanneer je een geschikte naam hebt verzonnen en deze graag wilt vastleggen, dan kun je een domeinnaam registreren. Dit kan via zogenaamde .nl-registrar, dit is een tussenpersoon die domeinnaamdiensten aanbiedt.

 

Een domeinnaam registreren

Je kunt een domeinnaam registreren via Indugas.nl. Ook kun je bij indugas hosting afnemen. Hosting is een noodzakelijk onderdeel, omdat hosting ervoor zorgt dat uw website online komt en te bezoeken is door geïnteresseerden.

 

Domeinkosten

Een domeinnaam kopen en de kosten daarvan lopen uiteen. De kosten worden berekend op basis van extensie. Een .nl domein is voor Nederlanders de goedkoopste optie, voor Belgen is dat de .be extensie.

Domeinkosten betaal je altijd per jaar. Dit kan bijvoorbeeld 3.99 zijn. Echter kun je tegenwoordig ook voor de optie ‘per maand’ kiezen. Deze is optie is wel vaak duurder.

 

Bij het registreren van een domeinnaam, is het belangrijk om volgende aandachtspunten in acht te nemen.

  • De houder is altijd ‘eigenaar’ van de domeinnaam. Het is belangrijk om altijd je eigen naam of de naam van uw bedrijf/organisatie ingevuld wordt als houdernaam. Het is namelijk zo dat alleen een geregistreerd houder, de domeinnaam kan verhuizen, uit quarantaine halen na opheffing of de domeinnaam overdragen aan een andere houder.

  • E-mailadres: vul altijd een geldig e-mailadres in waarop je altijd bereikbaar bent.

  • Houd je gegevens actueel: het is belangrijk om je gegevens actueel te houden. Mocht er iets zijn met je domeinnaam, dan ben je voor ons rechtstreeks bereikbaar.

 

Voor meer info : http://www.indugas.nl/web-hosting

Gerelateerde artikelen

Waar u op moet letten bij een vloerweegschaal

Een airco in de slaapkamer voor frisse nachten

Verschillende printers voor verschillende doeleindes