Vinden nu
Image default
Bedrijven

Outplacement Rotterdam

Rotterdam staat om veel dingen bekend. Het is de grootste havenstad van Europa en zit midden in de Randstad. De Randstad biedt veel werkgelegenheid aan voor de arbeidsmarkt en werkzoekende. De vraag is nu wat gebeurd er dan met de werknemers die hun baan hebben verloren in Rotterdam en zelf uit deze regio komen? Het antwoord is simpel deze werknemers kunnen terecht voor outplacement Rotterdam. Rotterdam biedt zeker veel kansen voor werknemers maar deze kansen worden ook genomen door werknemers die niet zelf uit Rotterdam komen. Deze werknemers komen uit heel Nederland om te werken in deze mooie stad. Deze stad bruist doordeweeks en in het weekend dus het is inderdaad de ideale regio om in te werken voor veel werknemers.

Laten wij ons even richten op de werknemers die hun baan zijn verloren door verschillende omstandigheden maar toch weer snel aan de bak willen komen in de regio Rotterdam. Het outplacement Rotterdam is vooral gericht op deze werknemers. Dit komt omdat ons hoofdkantoor van Carrièrepoort gelegen is in Rotterdam. Werk is voor iedereen belangrijk en wij weten dit dus proberen wij voor de werknemers die bij ons meedoen aan het outplacement traject zo snel mogelijk een baan te vinden in hun regio.

Het is zeer eenvoudig om te beginnen bij ons. Je kan een mail versturen naar ons email adres, dit email adres is te vinden op onze website. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen en zo kunnen wij jou gelijk uitnodigen voor het deelnemen aan een intake gesprek dit gesprek bestaat voor namelijk uit een kennismaking. Uit dit gesprek halen wij alle feiten uit jouw situatie en stellen wij een mooi plan samen om aan de slag te gaan met jouw traject. Het is een enge stap om alleen naar werk te zoeken laat ons je helpen zodat je snel weer aan het werk bent.

Voor meer info : https://www.carrierepoort.nl/