Vinden nu
Image default
Groothandel

De topkeuze voor hoogwaardige sieraden is zilver 925 .

Het meest geliefde edelmetaal  de favoriete keuze voor  juwelen   is  echt zilver. De de alliage van sterling zilver   wordt aangeduid door  zet merkteken.  Dit merkteken  van “925” verzekert u ervan dat  van het gecombineerde gewicht van voorwerp echt  voor 92,5% zilver is, want puur zilver  is gebleken  niet hard genoeg te zijn om het metaal  tot een  perfecte sieraden te kunnen  smeden.

Het merkje “925” in zilveren sieraden   geeft u de zekerheid  dat het om de juiste kwaliteit sterling zilver  gaat. Er  is een mogelijkheid dat iemand allergisch wordt  als de legering van het zilver lager is dan 92,5% .Omdat zilver  het meest praktisch en voordelige edelmetaal is, worden in zilver heel veel nieuwe sieraden ontworpen .Bij de sieraden groothandel  zijn er  dan ook  een grote hoeveelheid nieuwe sieraden  gedurende het hele jaar.

Zowel strakke, moderne ontwerpen  als ook  sieraden in barokke stijl behoren allemaal tot de mogelijkheden  met sterling zilver.

 Edel metaal zilver  is perfect  voor  heel precieze versieringen .De eeuwenoude traditie  in het maken en bewerken van zilver  vindt zijn oorsprong op  het Indonesische eiland Bali .

 Tijdloze sterling zilveren sieraden

 

De mooie kwaliteit en de prachtige glans  is de reden waarom veel mensen  graag  echt zilver  nehmen.Iedereen kan sieraden in zilver als metaalkleur  dragen, want het staat ook bijna iedereen . Sterling zilver  is veel betaalbaarder dan echt goud. Veel keus   is er  altijd bij een groothandel in sieraden, zoals in  halskettingen, armbandjes, oorsieraden en hangers, het aanbod aan sterling zilveren sieraden is enorm.

Niet alleen kunnen de ringen  in diverse modellen bij elkaar gedragen  worden, sterling sieraden  zijn bij uitstek geschikt om te combineren .

Zonder  oorsieraden   ben je niet klaar voor de dag .

Een  mooie sterling zilveren ketting  kun je eindeloos variëren  met  bedels.  Zowel dagelijks als op een zondag , een sterling zilveren sieraad past overal. Voor sterling zilveren sieraden zijn  alle mogelijke decoraties denkbaar ,  zoals  edelstenen, kristalletjes, zoetwaterparels, Swarovski kristal en emaille .

Echt zilver behoudt zijn kwaliteit .

Het onderhoud  van zilveren sieraden  https://www.preciousjewel.nl/nl/Zilveren-Oorstekers/Neusstekers kun je gemakkelijk zelf doen. Het  opwrijven met een doek  is  meestal   genoeg. Om het poetsen  nog gemakkelijker te maken  kunt u  een zachte doek met zilverpoets gebruiken, deze zijn geïmpregneerd met zilverpoets .  Zonder moeite  zijn uw sieraden dan weer  hersteld in hun oorspronkelijke glorie.

Uw sieraden groothandel kan u  de juiste poetsdoekjes verschaffen. Een andere optie voor het  schoonmaken  van sterling zilveren sieraden is even  kort wassen in lauwwarm water. Daarna de sieraden  goed droogmaken met een zachte doek .Met een stukje keukenrol  op een tandenstoker kunnen ook de  dieper geleden delen  van sieraden worden  weer schoon worden. Dit moet uiteraard  zorgvuldig worden gedaan.

 Topkeuze zilveren sieraden

Om non-stop om te hebben zijn  echt zilver ringen en zilveren  oorbelletjes  nog altijd  de favoriete sieraden . De sieraden die 24 uur per dag  worden gedragen zijn natuurlijk zilveren ringen. Daarnaast zijn  echt zilveren oorsieraden  ook populair om dagelijks  te dragen.Bijvoorbeeld ook  zilveren oorstekertjes blijven ’s nachts in het oor . Dat kan want overgevoeligheid voor metaal  is niet aan de orde omdat sterling zilver  niet allergisch gevoelig is.

Zilveren  mooie oorhangers zijn de sieraden bij uitstek die  de meeste vrouwen  zonder nadenken voor zichzelf kopen. Bijpassende nieuwe oorbellen voor  een feestjurk , dat spreekt vanzelf.

Voor  piercings  is sterling zilver ook de beste keus . Deze sieraden worden net als oorbellen  ook door de huid gestoken .Daarom moeten dit soort sieraden dan ook  geen allergie veroorzaken.

Zilveren kralen met groot gat

Nog steeds één van de  veel gevraagde sieraden  zijn de  sieraden van de merken Pandora en Trollbead. Alle grote kralen met een 4 tot 5 mm rijggat   zijn hiervoor geschikt. Klanten vragen mogelijk ook naar beads of charms voor hun armband. Mensen  zijn altijd op zoek naar nieuwe kralen  vanwege  het gemakkelijke systeem met wisselende kralen.

 De best verkochte kralen  zijn  sterling charms.

 charms met een bepaald thema,  bijvoorbeeld   huwelijksfeest, baby’s eerste kerst, kleinkind voor oma, verjaardag, worden veel  gevraagd  door  klanten . veel gekochte bedels  zijn ook  sterling zilveren charms, sterling beads van  honden, poezen, hobbies, sport, kruisje, geloof  .

Om van de juiste kwaliteit verzekerd te zijn  koopt u uw zilveren sieraden  het beste bij een Nederlandse sieraden groothandel.De  gedoe en kosten rondom de import worden dan ook afgehandeld door de sieraden groothandel, dus u hoeft zich daar  geen zorgen over te maken.

Topkwaliteit zilveren sieraden die bovendien up-to-date zijn met wat er op dit moment in de mode is vindt u altijd bij uw groothandel sieraden.

Voor meer info : https://www.preciousjewel.nl/nl/Zilveren-Oorstekers/Neusstekers